One by One

Dit is een techniek waarbij er op elke eigen wimperhaar een extensions wordt geplaatst. De extensions zijn super licht en deze worden bevestigt met een lijm die niet schadelijk is voor de eigen wimpers.

Russian Volume

Dit is een techniek waarbij er meerdere flinterdunne extensions op een eigen wimper haar geplaatst worden. Hierbij kan er gekozen worden hoeveel extensions er per eigen wimper geplaatst worden, bijvoorbeeld 3D (3 extensions haartjes) voor een natuurlijker effect of 6D (6 extensions haartjes) voor een voller effect.

 

Nazorg wimpers:

-De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet in aanraking komen met water. Niet stomen, niet onder de zonnebank, niet in de sauna. Dit omdat de lijm goed moet uitharden.

-Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen. Gebruik geen watjes of handdoeken, deze kunnen pluisjes afgeven die aan de wimpers kunnen haken.

-Borstel de wimpers dagelijks 1 of 2 keer om het in model te brengen.

-Gebruik geen wimperkruller of warmtekrullers

-Vermijd trekken of wrijven van de wimpers, dit kan schade brengen aan de natuurlijke wimperharen.

-Laat de wimperextensions professioneel verwijderen, dit om schade aan de natuurlijke wimpers te voorkomen.

-Gebruik alleen make-up op waterbasis rondom de ogen. GEEN producten met olie erin, hierdoor kan de hechting van de lijm loslaten.

-Let op met zwemmen in een zwembad er kan een olielaagje drijven op het water waardoor de wimperhechting los kan laten.

-Ik adviseer een opvul behandeling na circa 2/3 weken, dit heeft de maken met je eigen wimpercyclus.

Verwijderen wimperextensions:

Wimperextensions kunnen alleen door een speciale remover verwijdert worden. Laat dit dan ook door een ervaren wimperstyliste doen om schade aan te natuurlijke wimpers te vermijden.